funderar...

Alltså jag funderar.. ibland känns de som att jag bara ska lägga ner ridningen å satsa fullhjärtat på fotograferingen, men jag har de problemet att jag har så sjuuuukt dåligt sjävlförtroende..Det är därför jag håller på att lägganer ridningen.. för att folk trycker ner mej konstant..men utan tidning har jag inget liv känns de som,och då får jag tillbaka mina ryggproblem.. och jag kommer inte få ngn kondition!men var är bäst att skada? ryggen eller hjärtat??
//Roosman :(


Kommentarer
Postat av: Matilda

Fina bilder =)



Jag tycker att du inte ska lyssna på de som trycker ner. Du skulle se mig när jag börja rida och sen höra alla dumma kommentarer jag fick.Men jag ville inte ge upp och nu så har jag verkligen utvecklas. Du får inte ge upp =)

2010-07-14 @ 10:06:52
URL: http://vickysutbildning.blogg.sev
Postat av: Matilda

SV: Var så lite =D

2010-07-14 @ 10:35:55
URL: http://vickysutbildning.blogg.se/
Postat av: Jennifer

sv. okej, men vad kul att du vill ha den ändå. du kan skicka bilder och vad för text du vill ha till min mail då. så ändrar jag lite om där så får du sen se hur det blir.. :) du kan få ha en annan bakgrundsfärg om du vill?, är rättså lätt att ändra. men skicka allt till mailen så hör jag av mig sen igen :) kram jen.

2010-07-14 @ 11:27:39
URL: http://jeenlicious.blogg.se/
Postat av: Maja

Klart du inte ska sluta med ridningen,om du inte tycker det är tråkigt då vill säga. Tycker du är jätte duktigt :) bry dig inte om andras dumma åsikter!

2010-07-14 @ 12:35:59
URL: http://ottesenmaja.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0